Styrelse

Styrelse och ledning

karltrollborg

KARL TROLLBORG
ORDFÖRANDE
I styrelsen sedan 2018
Karl Trollborg är verksam som konsult inom företagsfinansiering och finansmarknadsfrågor och även sedan många år som affärsängel med investeringar företrädesvis i IT-branschen, exempelvis som tidig investerare i Betsson AB, Mr Green Ltd och P1 Ltd. Karl har tidigare arbetat som fondanalytiker på Wassum, med särskild inriktning på hedgefonder och var dessförinnan ansvarig för riskkapitalinvesteringar på Stiftelsen Promobilia. Karl har även arbetat på KPMG Corporate Finance med företagsöverlåtelser, kapitalanskaffning, incitamentsprogram, företagsvärdering och finansiella utredningar. Karl har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm i Maskinteknik, samt har studerat på Handelshögskolan i Stockholm med inriktning mot finansiella marknader. Karl är styrelseordförande i Brobyholm Fastighets AB, samt ledamot i styrelsen i Cherry Checkout S.A.
Född: 1964
Aktieinnehav: 1 000 000 st (via bolag)
Optionsinnehav: 300 000 teckningsoptioner

jacobdalborg

JACOB DALBORG
LEDAMOT
I styrelsen sedan 2016
Jacob Dalborg var tidigare anställd inom Bonnierkoncernen, är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och har en gedigen erfarenhet inom Corporate Finance. Jacob sitter bl.a. i styrelsen för Öhman J:R AB.
Född: 1970
Aktieinnehav: 369 209 st
Optionsinnehav: 150 000 teckningsoptioner

tobiasfagerlund

TOBIAS FAGERLUND
LEDAMOT
I styrelsen sedan 2016
Jur. kand. Har lång erfarenhet inom spelbranschen bland annat som VD för B2B Poker, Entraction Ltd och Igame Ltd och som medgrundare av Relax Gaming Ltd. Tobias är styrelseledamot i bl.a. aktietorgsnoterade Net Gaming Europe AB och Future Gaming Group AB. Tobias var VD för Spiffbet mellan november 2014 och augusti 2017.
Född: 1971
Aktieinnehav genom Invika AB: 180 000 st
Optionsinnehav: 150 000 teckningsoptioner

lennartgillberg

LENNART GILLBERG
LEDAMOT OCH MEDGRUNDARE
I styrelsen sedan 2011
25 års erfarenhet av reklam och marknadsföring. Grundare av betalningssystembolaget Netgiro AB tillika VD för Bolaget framtill 2006. Netgiro såldes till Digital River Ltd 2008. Efter 2008 arbetat med it startup-bolag som investerare och verkat i bolagsledning.
Född: 1954
Aktieinnehav genom Dashi Capital AB: 3 375 151
Optionsinnehav: 700 000 teckningsoptioner

Bolagsledning

HScropped

HENRIK SVENSSON
VD
Civilekonom och jur.kand. De senaste nio åren har Henrik arbetat på olika roller inom finanssektorn, bland annat som chef för business control och rapportering på Svensk Exportkredit samt specialist inom omstrukturering och kreditåtervinning inom Swedbank. Tidigare har Henrik arbetat inom corporate finance med fokus på teknik och media, bland annat på KPMG och Hagströmer & Qviberg.
Aktieinnehav: 0
Optionsinnehav: 0

hansbratman

HANS BRÅTMAN
CFO
Över 20 års erfarenhet av redovisning och redovisningsrelaterade frågor. Driver redovisningsbyrån West Pool AB, grundat 1993, som sköter redovisningen åt ett femtiotal företag med upp till 200 anställda. Hans är auktoriserad redovisningskonsult.
Född: 1954
Aktieinnehav: 0

karldiacono

KARL DIACONO
KEY OFFICIAL, MALTA
Studier i Management på Anglia University. Medlem i Malta Institute of Management, The Institute of Financial Service Practioners och Malta Chambers of Commerce and Enterprise. Mr Diacono har över tjugo års erfarenhet av Management, senare COO och sedan 2008 Managing Director of Fenlex Ltd, Malta